Stefs Dogz 

Sinds 2007

Diensten

Hondenuitlaat service

Wij bieden ook een kleinschalige uitlaatservice aan. Wij komen de hond bij u thuis ophalen met de bakfiets en gaan naar een rustige plek net iets buiten Amsterdam. Hier kunnen de honden lekker rond rennen en spelen met elkaar. De groepen blijven klein max 3 á 5 honden tegelijk, waardoor wij alle honden de volle aandacht kunnen geven. Wij zijn ongeveer tussen de 75 en 90 minuten aan het wandelen met de hond, dit is exclusief de reistijd. Kunt uw hond niet met andere honden laat dit ons dan weten. Dan kunnen wij kijken wat er mogelijk is. Het is ook mogelijk om meerdere honden uit een gezin uit te laten.

                        Individuele wandeling

Wij bieden ook privé wandelingen aan voor de hond. Deze wandeling duurt maximaal 45 minuten. Wij wandelen dan in de omgeving waar de hond woont. Deze tijd gaat in als we uw voordeur verlaten. De hond wandelt in zijn eentje, waardoor de hond de volle aandacht krijgt.  Individuele wandelingen zijn ideaal voor honden die de druk van een uitlaatservice niet aankunnen i.v.m. jonge leeftijd, ouderdom, gezondheidsproblemen en gedragsproblemen of herstellende van een eventuele operatie. 


    Vakantieopvang  aan huis 

Voor de meesten honden is het fijn om in hun eigen omgeving te blijven, het is namelijk al spannend genoeg dat hun baasjes op vakantie gaan. Wij komen op de afgesproken datum naar uw huis toe en verblijven in uw huis tot u terug bent van vakantie. De hond slaapt dus in zijn eigen huis en eigen vertrouwde omgeving, in de ochtend komt hij zijn vriendjes en vriendinnetjes uit de straat tegen. Ik kan u met zekerheid zeggen dat de hond duidelijk minder stress ervaart, als wij bij u thuis komen dan als u de hond naar een kennel zou brengen. Daar kan de energie hoog zijn van de andere honden waardoor uw hond zich totaal niet op zich gemak voelt en daardoor stress klachten gaat krijgen. Hoe vervelend is het voor u om uw vakantie te moeten afbreken omdat uw hond zich totaal niet goed voelt. Wij hebben sinds 2007 al een honden oppas service aan huis, deze zijn voor alle honden geschikt. De overige huisdieren worden natuurlijk ook verzorgd.


                        Honden bad
Is jouw hond heel erg smerig van een modderige wandeling of heeft hij in iets smerig gerold of gezwommen en de lucht krijg je er zelf niet uit en de trimster heeft geen tijd om hem even te wassen. Vanaf nu is het mogelijk bij Stefs Dogz.
Ik kom je hond ophalen om hem een heerlijke wasbeurt te geven. Hij word schoon thuisgebracht.

                                    Honden Taxi
Is jouw hond opeens plotseling ziek en moet deze naar de dierenarts. Ik kan jouw hond brengen naar de dierenarts en weer ophalen. Of als jullie op vakantie kan ik jullie naar Schiphol brengen. Wij rijden in een straal van 25km vanaf de postcode 1076 RB.

                                     Puppy Date
Is jouw puppy onder de 6 maanden en zoek jij een geschikt bedrijf om voor jouw puppy te zorgen, is jouw puppy volledig ingeënt?. Dan zou jouw lieve puppy met ons mee kunnen op 'Puppy Date'. De hond word opgehaald en thuis gebracht. Wij houden ons erg aan de tijden aan de loop tijden van de puppy. We beschikken over een doggy ride, waar de pup heerlijk in kan slapen als wij zelf nog aan het wandelen zijn met de oudere honden. 
E-mailen
Instagram