Stefs Dogz 

Sinds 2007

Communiceren met je dier

Tijdens het werken met honden merk ik soms dat er een vraag is die niet beantwoord kan worden terwijl er wel een antwoord is. Dit trek mij heel erg, waardoor ik de cursus ben gaan volgen Communiceren met Dieren.  In de hoop dat ik de hond en zijn baasje kan helpen, zodat zij elkaar beter kunnen en gaan begrijpen.

Denk hier bijvoorbeeld aan; wat is de reden dat mijn hond opeen uitvalt naar auto's, waarom is mijn hond angstig, waarom wilt mijn hond opeens niet naar buiten, waarom doet mijn hond opeens lelijk tegen anderen, waarom reageer ik zo heftig op mensen? Maar kunnen natuurlijk ook andere dieren zijn zoals een paard, kat etc. Elk dier heeft zijn recht om goed begrepen te worden, zij zijn immers afhankelijk van ons.

Wat heb ik nodig?

Om in goed contact te komen met jouw hond heb ik de volgende dingen nodig, roepnaam, geboorte datum, geslacht, naam eigenaar.  Graag ontvang ik ook twee foto's van jouw hond, deze foto's mogen niet ouder zijn als 72uur. Dit moet een stand foto zijn zonder andere mensen/ dieren en een kopfoto waarbij de hond in de camera kijkt. Graag ontvang ik ook de vragen die je aan jouw hond wilt stellen zodat ik een echt gesprek kan voeren met je hond. Je kunt deze vragen stellen via het intakeformulier onderaan deze pagina.


Betaling:

Zodra je aanvraag binnen is en de factuur betaald,  wordt je op de wachtlijst geplaatst. De ene keer is deze wat langer dan de andere keer, maximaal 7dagen na betaling factuur. De spoed consulten zijn uiteraard binnen 24 uur.

Kosten:

Consult via de email incl. 5 vragen €55,- 

Spoedconsult via de email  'binnen 24uur' incl. 5 vragen €85
E-mailen
Instagram